Labels Max-Results No.

MAGGI Pedas Giler Review


Hi semua, so harini aku nak buat quick review pasal Maggi pedas giler yang baru ni.


Jadi first sekali, Maggi ni datang dengan dua perisa iaitu tomyamg dan ayam bakar. untuk review kali ni aku pilih perisa ayam bakar sebab perisa ni lain daripada yang lain.

To be honest and staight to the point aku rasa Maggi Malaysia ni lagi pedas daripada samyang ramen. Sepedas-pedas samyang pedas lagi maggi ni. Nak habiskan 1 mangkuk ni pun berpeluh beb. makan samyang sebelum-sebelum ni pun tak pernah jadi macam ni. Jadi ringkasnya boleh kata maggi ni PEDAS GILER BABI.

Ok tu je untuk review kali ni. Thanks sebab view site ni sebab aku tengah nak tambah traffic flow.


MAGGI Pedas Giler Review MAGGI Pedas Giler Review Reviewed by Danial ADH on April 20, 2018 Rating: 5

Tiada ulasan:

Recent Posts

recentposts
Dikuasakan oleh Blogger.